پرسش و پاسخ بازنشستگی

فیلتر: همه باز حل شده بسته بی‌پاسخ
مرتب‌سازی:
مرتب‌سازی:
آیا می‌توان در 55 سالگی و با 15 سال سابقه بیمه بازنشسته شد؟
مسعود حلیمی صوفی (1 روز پیش)

اگر بیکاری شما غیرارادی بوده و سایر شرایط قانونی را داشته‌اید، می‌توانستید ظرف ۳۰ روز از تاریخ بیکار...

0 رای 1 پاسخ 25 بازدید
در 50 سالگی با داشتن 23 سال سابقه می‌توان بازنشسته شد؟
ابراهيم آزاده (2 روز پیش)

برای بازنشستگی عادی آقایان در سن ۵۰ سالگی، داشتن حداقل ۳۰ سال سابقه بیمه، با رعایت مقررات مربوط به ا...

0 رای 1 پاسخ 26 بازدید
آیا با ۴۸ سال سن و ۳۵ سال سابقه بیمه می‌توان بازنشسته شد؟
مرادی (3 روز پیش)

سلام پرسش مشابهی پیش‌تر مطرح شده و پاسخ سوال شما در آن به‌طور کامل ارائه گردیده است. لطفاً از طریق ل...

0 رای 1 پاسخ 15 بازدید
آیا با ۶۰ سال سن و ۲۱ سال سابقه حداقل حقوق بازنشستگی تعلق می‌گیرد؟
سردار (3 روز پیش)

سلام اگر آقا و مشمول تأمین اجتماعی هستید، با رسیدن به ۶۰ سال سن در تیرماه ۱۴۰۶، امکان درخواست بازنشس...

0 رای 1 پاسخ 42 بازدید
آیا با ۲۰ سال سابقه و ۴۴ سال سن می‌توان بازنشسته شد؟
رسول قربانی (6 روز پیش)

سلام با ۴۴ سال سن و حدود ۲۰ سال سابقه، در صورتی می‌توانید بدون شرط سنی بازنشسته شوید که حداقل ۲۰ سال...

0 رای 1 پاسخ 44 بازدید
آیا با ۱۹ سال سابقه کار سخت و زیان‌آور و یک سال بیمه عادی می‌توان بازنشسته شد؟
عبدالله صالح پور (1 هفته پیش)

سلام اگر ۱۹ سال سابقه اشتغال شما در مشاغل سخت و زیان‌آور به تأیید کمیته مربوطه رسیده باشد، این مدت ب...

0 رای 1 پاسخ 53 بازدید
آیا بعد از بازنشستگی عادی می‌توان با تایید سختی کار، مستمری را افزایش داد؟
خانلر سوادکوهی (1 هفته پیش)

بله، طبق آرای شماره ۴ و ۲۲۵ هیئت عمومی دیوان عدالت اداری، بازنشستگی عادی مانع درخواست بررسی و استفاد...

0 رای 1 پاسخ 54 بازدید
بازنشستگی در اسفند بهتر است یا فروردین؟
ماهان بیگدلو (1 هفته پیش)

بازنشستگی در اسفند بهتر است و بهترین ماه بازنشستگی اسفند ماه است. در مواردی که شرایط احراز بازنشستگی...

0 رای 1 پاسخ 52 بازدید
شرایط بازنشستگی با ۲۶ سال سابقه بیمه و ۱۸ سال کار سخت و زیان‌آور چیست؟
خالقوردی برخی (1 هفته پیش)

با توجه به اینکه ۲۶ سال سابقه بیمه دارید و ۵۴ ساله هستید، ابتدا باید مشخص شود که ۱۸ سال سابقه سخت و...

0 رای 2 پاسخ 45 بازدید
نحوه محاسبه مستمری متوفی چگونه است؟
امینی (1 هفته پیش)

خیر؛ وقتی فقط یک دختر واجد شرایط باقی مانده باشد، فقط همان ۲۵ درصد به او پرداخت نمی‌شود. طبق ماده ۸۳...

0 رای 1 پاسخ 44 بازدید