نحوه محاسبه مستمری متوفی چگونه است؟

0

اگر از بازماندگان مستمری‌بگیر فقط یک دختر مجرد و فاقد شغل باقی مانده باشد، آیا صندوق بازنشستگی تامین اجتماعی فقط همان سهم ۲۵ درصدی را به او پرداخت می‌کند یا کل مستمری به وی تعلق می‌گیرد؟

امینی (1 هفته پیش)
1 پاسخ 26 بازدید
0

خیر؛ وقتی فقط یک دختر واجد شرایط باقی مانده باشد، فقط همان ۲۵ درصد به او پرداخت نمی‌شود. طبق ماده ۸۳ قانون تأمین اجتماعی، سهم هر فرزند ۲۵ درصد است، اما در همان ماده آمده که با حذف سایر مستمری‌بگیران، سهم بازماندگان باقی‌مانده افزایش می‌یابد و در هر حال بازماندگان از ۱۰۰ درصد مستمری استحقاقی متوفی استفاده می‌کنند. بنابراین اگر تنها بازمانده واجد شرایط همان دختر باشد، سهم او عملا تا کل مستمری قابل افزایش است.

بیشتر بخوانید:

سهم حقوق بازماندگان چگونه تعیین می‌شود؟

کارشناس روابط کار (15 ساعت پیش)
پاسخ
پاسخ، دیدگاه یا تجربه خود را درباره این پرسش ثبت کنید تا دیگران نیز از آن بهره‌مند شوند