آیا با ۱۹ سال سابقه و تسویه‌حساب سالانه، سنوات کامل تعلق می‌گیرد؟

0

۱۹ سال سابقه کار تو یه کارگاه دارم قرار داد یک ساله هر سال هم تسویه میکنیم اگه منو اخراج کنن حق حساب کلی دارم

ابراهیم صیادی (2 روز پیش)
1 پاسخ 11 بازدید
0

سلام

طبق ماده ۲۴ قانون کار و دادنامه شماره ۲۴۹ مورخ ۱۳۹۹/۰۲/۰۹ هیئت عمومی دیوان عدالت اداری، حق سنوات به ازای هر سال سابقه کار معادل یک ماه آخرین حقوق محاسبه می‌شود.

اگر قراردادهای شما یک‌ساله بوده و در پایان هر قرارداد، سنوات همان قرارداد بر اساس آخرین حقوق به‌طور کامل پرداخت شده باشد، تسویه سنوات قطعی است و بابت قراردادهای تسویه‌شده، مابه‌التفاوتی بر اساس حقوق سال‌های بعد تعلق نمی‌گیرد.

اما اگر سنوات هر قرارداد به‌طور کامل پرداخت نشده باشد، باید سنوات همان قرارداد بر اساس آخرین حقوق آن محاسبه و مبالغ پرداختی قبلی از آن کسر شود و مابه‌التفاوت احتمالی پرداخت گردد.

بنابراین با توجه به ۱۹ سال سابقه کار و تسویه‌حساب‌های سالانه، برای مشخص شدن مطالبات شما باید بررسی شود که سنوات هر قرارداد به‌طور کامل و بر اساس آخرین حقوق همان قرارداد پرداخت شده است یا خیر.

همچنین در صورت اخراج پیش از پایان قرارداد، می‌توانید قانونی بودن اخراج را از طریق اداره کار پیگیری کنید.

کارشناس روابط کار (9 ساعت پیش)
پاسخ
پاسخ، دیدگاه یا تجربه خود را درباره این پرسش ثبت کنید تا دیگران نیز از آن بهره‌مند شوند