آیا برای دریافت بیمه بیکاری باید ۴ سال در آخرین کارگاه سابقه داشت؟

0

سلام

مدارک درخواست بیمه بیکاری خود را به‌صورت غیرحضوری برای اداره کار ایرانشهر ارسال کرده‌ام، اما کارشناس اعلام کرده که باید حداقل ۴ سال در آخرین کارگاه مشغول به کار بوده باشم. آیا چنین شرطی برای دریافت بیمه بیکاری در قانون وجود دارد؟

مهدی قنواتی (1 روز پیش)
1 پاسخ 9 بازدید
0

سلام

طبق بند «الف» ماده ۶ قانون بیمه بیکاری، داشتن حداقل ۶ ماه سابقه پرداخت حق بیمه پیش از بیکار شدن، یکی از شرایط دریافت مقرری بیمه بیکاری است. البته احراز سایر شرایط قانونی، از جمله بیکاری غیرارادی نیز ضروری است.

ممکن است شما قبلا از مقرری بیمه بیکاری استفاده کرده باشید و کارشناس با توجه به سوابق قبلی و شرایط پرونده، چنین موضوعی را مطرح کرده باشد.

پیشنهاد می‌کنیم برای اطلاع از علت دقیق این موضوع، از اداره کار مربوطه درخواست کنید مستند قانونی شرط اعلام‌شده را مشخص کند و در صورت وجود مغایرت، درخواست بررسی مجدد پرونده خود را ثبت کنید.

کارشناس روابط کار (10 ساعت پیش)
پاسخ
پاسخ، دیدگاه یا تجربه خود را درباره این پرسش ثبت کنید تا دیگران نیز از آن بهره‌مند شوند