آیا بیمه بیکاری از تاریخ بیکار شدن پرداخت می‌شود؟

0

سلام

من در پایان تیرماه بیکار شدم، اما پس از پیگیری‌های فراوان، ۷۰ روز بعد توانستم نامه قطع همکاری را از کارفرما دریافت کنم. پس از ثبت درخواست بیمه بیکاری، کارشناس بیمه بیکاری با درخواست من موافقت کرده است، اما در سامانه تأمین اجتماعی وضعیت پرونده همچنان «در انتظار بررسی کارشناس» نمایش داده می‌شود.

می‌خواستم بدانم اگر کارشناس تأمین اجتماعی نیز درخواست مرا تأیید کند، آیا مقرری بیمه بیکاری سه ماه گذشته، یعنی از زمان بیکار شدنم، به من پرداخت می‌شود؟

ایوب شیراوند (16 ساعت پیش)
1 پاسخ 4 بازدید
0

سلام

طبق ماده ۶ قانون بیمه بیکاری، بیمه‌شده باید حداکثر ظرف ۳۰ روز از تاریخ بیکاری، درخواست خود را ثبت کند. البته در صورت وجود عذر موجه و تأیید هیئت حل اختلاف، امکان اعلام بیکاری تا سه ماه پس از تاریخ بیکاری نیز وجود دارد.

طبق ماده ۵ قانون بیمه بیکاری، مقرری از روز اول بیکاری قابل پرداخت است. بنابراین، اگر درخواست شما با وجود تأخیر در ثبت، مورد پذیرش قرار گرفته باشد و سازمان تأمین اجتماعی نیز شرایط قانونی را تأیید کند، مقرری از تاریخ بیکاری مورد تأیید محاسبه می‌شود و معوقات ماه‌های گذشته نیز به شما پرداخت خواهد شد.

توجه داشته باشید که موافقت کارشناس اداره کار به‌تنهایی به معنای تأیید نهایی پرداخت مقرری نیست و لازم است سازمان تأمین اجتماعی نیز شرایط استحقاق شما را بررسی و تأیید کند.

کارشناس روابط کار (56 دقیقه پیش)
پاسخ
پاسخ، دیدگاه یا تجربه خود را درباره این پرسش ثبت کنید تا دیگران نیز از آن بهره‌مند شوند