اعتراض به رای اداره کار باید در کدام مرجع ثبت شود؟

0

با درود

اگر کارگری از کارفرمای خود شکایت نماید و بعد از رسیدگی اگر کارگر احساس نماید که حقوق او محقق نشده است اعتراض خود را به کجا باید اعلام نماید.

ابراهیم خلیل فیروزی (1 هفته پیش)
1 پاسخ 23 بازدید
0

اگر رأی صادرشده از هیئت تشخیص اداره کار باشد، طبق ماده ۱۵۹ قانون کار، کارگر می‌تواند ظرف ۱۵ روز از تاریخ ابلاغ رأی اعتراض خود را ثبت کند تا پرونده در هیئت حل اختلاف بررسی شود.

اگر در مهلت ۱۵ روزه اعتراضی ثبت نشود، رأی هیئت تشخیص قطعی می‌شود. با این حال، قطعی شدن رأی به معنی از بین رفتن امکان شکایت در دیوان عدالت اداری نیست و کارگر می‌تواند نسبت به رأی قطعی هیئت تشخیص در دیوان عدالت اداری شکایت کند.

اگر رأی از هیئت حل اختلاف صادر شده باشد نیز رأی در مراجع حل اختلاف اداره کار قطعی است، اما امکان شکایت از آن در دیوان عدالت اداری وجود دارد.

کارگر می‌تواند برای اعتراض به آن در دیوان عدالت اداری طرح شکایت کند. مهلت شکایت برای اشخاص داخل کشور ۳ ماه و برای اشخاص مقیم خارج از کشور ۶ ماه از تاریخ ابلاغ رأی قطعی است.

بنابراین، حتی اگر کارگر در مهلت ۱۵ روزه به رأی هیئت تشخیص اعتراض نکند و رأی قطعی شود، همچنان می‌تواند در مهلت قانونی به دیوان عدالت اداری شکایت کند.

بیشتر بخوانید:

حذف ۱۰ روز غیبت و فاصله در سختی کار از قانون بازنشستگی سخت و زیان‌آور

کارشناس روابط کار (1 روز پیش)
پاسخ
پاسخ، دیدگاه یا تجربه خود را درباره این پرسش ثبت کنید تا دیگران نیز از آن بهره‌مند شوند