آیا استفاده نکردن از بیمه بیکاری باعث افزایش حقوق بازنشستگی می‌شود؟

0

سلام

اگر فردی در طول دوران اشتغال و پرداخت حق بیمه، هیچ‌گاه از مقرری بیمه بیکاری استفاده نکرده باشد، آیا هنگام بازنشستگی این موضوع باعث افزایش حقوق بازنشستگی او می‌شود؟

AA (1 روز پیش)
1 پاسخ 9 بازدید
0

سلام

خیر. استفاده نکردن از مقرری بیمه بیکاری در طول دوران اشتغال، باعث افزایش حقوق بازنشستگی یا دریافت امتیاز جداگانه نمی‌شود.

طبق ماده ۷۷ قانون تأمین اجتماعی، مستمری بازنشستگی بر اساس سنوات پرداخت حق بیمه و میانگین دستمزد مبنای پرداخت حق بیمه در دو سال آخر محاسبه می‌شود.

همچنین طبق تبصره ۲ ماده ۶ قانون بیمه بیکاری، مدت دریافت مقرری بیمه بیکاری نیز جزو سابقه بیمه برای بازنشستگی محسوب می‌شود.

بنابراین، صرف استفاده نکردن از بیمه بیکاری هیچ افزایش یا مزیت خاصی در محاسبه مستمری بازنشستگی ندارد.

بیشتر بخوانید:

عواقب عدم استفاده از بیمه بیکاری

کارشناس روابط کار (3 ساعت پیش)
پاسخ
پاسخ، دیدگاه یا تجربه خود را درباره این پرسش ثبت کنید تا دیگران نیز از آن بهره‌مند شوند