آیا کارفرما می‌تواند به بهانه خسارت از پرداخت حقوق خودداری کند؟

0

از کار حسابداری بیرون آمدم کارفرما نمیخواد حقوق منو بده والان ادعا کرده که من توی کار حسابداری باعث ایجاد خسارت شدم باید چیکار کنم؟؟

St (1 روز پیش)
1 پاسخ 9 بازدید
0

سلام

صرف ادعای کارفرما مبنی بر اینکه شما در انجام امور حسابداری باعث ورود خسارت شده‌اید، مجوزی برای خودداری از پرداخت حقوق و مطالبات قانونی شما نیست.

طبق مواد ۳۷ و ۲۲ قانون کار، کارفرما موظف است حقوق و مطالبات قانونی کارگر را پرداخت کند. همچنین مطابق ماده ۴۵ قانون کار، برداشت از مزد کارگر فقط در موارد مشخص‌شده در قانون مجاز است.

اگر کارفرما مدعی ورود خسارت ناشی از عملکرد شما باشد، باید ادعای خود را از طریق مرجع صالح قانونی مطرح کرده و با ارائه مدارک، ورود خسارت و مسئولیت شما را اثبات کند.

بنابراین می‌توانید از طریق اداره کار علیه کارفرما شکایت کرده و حقوق معوقه، سنوات و سایر مطالبات قانونی خود را درخواست کنید.

پیشنهاد می‌کنیم قرارداد کار، فیش‌های حقوقی، سوابق بیمه، مدارک واریز حقوق و مکاتبات مربوط به ادعای خسارت را نگهداری کنید. 

در مجموع، ادعای خسارت از سوی کارفرما به‌تنهایی موجب از بین رفتن حق شما برای دریافت حقوق و مزایای قانونی نمی‌شود.

بیشتر بخوانید:

نحوه رسیدگی قانونی به خسارات وارد شده توسط کارگران به اموال کارفرما چگونه است؟

کارشناس روابط کار (3 ساعت پیش)
پاسخ
پاسخ، دیدگاه یا تجربه خود را درباره این پرسش ثبت کنید تا دیگران نیز از آن بهره‌مند شوند