آیا با ۵۵ سال سن و ۲۵ سال سابقه بیمه عادی می‌توان بازنشسته شد؟

0

آیا می‌توان با ۵۵ سال سن و ۲۵ سال سابقه پرداخت بیمه عادی تأمین اجتماعی، درخواست بازنشستگی داد؟

عبدالمهدي قنواتي (19 ساعت پیش)
1 پاسخ 9 بازدید
0

سلام

در حال حاضر شرایط بازنشستگی عادی تأمین اجتماعی را ندارید.

طبق ماده ۷۶ قانون تأمین اجتماعی، مردان با داشتن ۶۰ سال سن و حداقل سابقه قانونی یا ۵۰ سال سن و ۳۰ سال سابقه بیمه، با رعایت مقررات افزایش سنوات الزامی بازنشستگی، می‌توانند بازنشسته شوند.

بنابراین برای بازنشستگی باید سابقه بیمه خود را به میزان لازم افزایش دهید یا به سن قانونی بازنشستگی برسید.

بیشتر بخوانید: 

شرایط بازنشستگی با سخت و زیان آور و بیمه عادی در سن زیر 50 سال و بالای 50 سال چگونه است؟ (طبق قانون جدید)

کارشناس روابط کار (3 ساعت پیش)
پاسخ
پاسخ، دیدگاه یا تجربه خود را درباره این پرسش ثبت کنید تا دیگران نیز از آن بهره‌مند شوند