مهلت و شیوه اعتراض به رای هیئت تشخیص اداره کار
اعتراض به رای هیات تشخیص اداره کار پس از اتمام مرحله اول رسیدگی شکایت کارگر از کارفرما می تواند انجام پذیرد.
مرجع صالح رسیدگی به دعاوی بین کارگران و کارفرمایان وظیفه هیات تشخیص و هیات حل اختلاف اداره کار می باشد. در این مقاله از سایت کارتابان قصد داریم تا فرایند رسیدگی به دعاوی و اعتراض به رای هیات تشخیص را بررسی کنیم.
فهرست مطالب
فرایند کلی رسیدگی به اختلافات و دعاوی کارگری وکارفرمایی
مطابق ماده ۱۵۷ قانون کار هر گونه اختلاف فردی بین کارفرما و کارگر یا کارآموز که ناشی از اجرای این قانون و سایر مقررات کار ، قرارداد کارآموزی ، موافقت نامه های کارگاهی یا پیمان های دسته جمعی کار باشد ، در مرحله اول از طریق سازش مستقیم بین کارفرما و کارگر یا کار آموز و یا نمایندگان آنها در شورای اسلامی کار و در صورتی که شورای اسلامی کار در واحدی نباشد ، از طریق انجمن صنفی کارگران و یا نماینده قانونی کارگران و کارفرما حل و فصل خواهد شد و در صورت عدم سازش از طریق هیات های تشخیص و حل اختلاف به ترتیب آتی رسیدگی و حل و فصل خواهد شد.
حسب ماده ۲۸ آیین دادرسی کار مصوب بهمن ماه ۱۳۹۱ رسیدگی در مراجع حل اختلاف کار منوط به تسلیم دادخواست است که از سوی کارگر،کارآموز، کارفرما یا قائم مقام یا نمایندگان آنان به اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی محل تقدیم می گردد.
پس از تسلیم دادخواست از سوی ذینفع و طی مراحل قانونی و تشریفات اداری و دعوت از اصحاب دعوی پرونده، ابتدا در دستور کار هیات تشخیص که متشکل از یک نفر نماینده وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ، یک نفر نماینده کارگران و یک نفر نماینده مدیران صنایع است قرار می گیرد. هیات پس از استماع اظهارات اصحاب دعوا، بررسی و مداقه در محتویات پرونده و بررسی مدارک و اسناد تسلیمی از ناحیه طرفین مبادرت به صدور رای می نماید. آراء هیات تشخیص مستند به ماده ۱۵۹ قانون کار ظرف مهلت ۱۵ روز از تاریخ ابلاغ به هر یک از اصحاب دعوی قابل اعتراض و رسیدگی مجدد در هیات حل اختلاف می باشد؛
در صورت عدم اعتراض از ناحیه هر یک از اصحاب دعوی در موعد مقرر به دادنامه هیات تشخیص، رای مذکور قطعیت یافته و لازم الاجرا خواهد بود. در صورت اعتراض به آراء هیات تشخیص و تنظیم دادخواست تجدید نظر خواهی پرونده با دعوت مجدد از اصحاب دعوی در دستور کار هیات حل اختلاف که متشکل از ۳ نفر نماینده دولت (نماینده مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، نماینده دادگستری و نماینده فرمانداری)، ۳ نفر نماینده کارگران و ۳ نفر نماینده کارفرمایان می باشد، قرار می گیرد و هیات با دعوت از اصحاب دعوی وفق مقررات نسبت به رسیدگی به موضوع و صدور رای قانونی مبادرت می ورزد.
آراء صادره هیات حل اختلاف قطعی و لازم الاجرا بوده و در صورت عدم اجرا از سوی محکوم علیه با درخواست ذینفع، جهت اجرا به واحد اجرای احکام حقوقی دادگستری ارسال می گردد.
توضیح اینکه آراء هیات حل اختلاف مستند به تبصره ۲ ماده ۱۶ قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری ظرف مهلت ۳ ماه از تاریخ ابلاغ برای افراد داخل کشور و ظرف مهلت ۶ ماه از تاریخ ابلاغ برای افراد مقیم خارج از کشور قابل فرجام خواهی در دیوان عدالت اداری می باشد.
اعتراض به رای هیات تشخیص اداره کار
هیات تشخیص اولین مرحله رسیدگی به شکایت کارگر از کارفرما در اداره کار است. هیات تشخیص همان طور که از نامش پیداست به صورت هیات هست که از سه نفر تشکیل شده است که ۱- نماینده کارگران ۲- نماینده کارفرمایان ۳- نماینده دولت که یکی از کارمندان اداره کار است.
در مرحله اول رسیدگی در هیات تشخیص خواهان و شاکی که کارگر است، ادعای خود را مطرح می کند و در راستای ادعای خود باید اسناد و مدارک ارائه نماید. اگر در جلسه هیات تشخیص اعضای هیات دلایل و ادعای کارگر را قبول کنند، در قبال او از کارفرما می خواهند از خود دفاع کند.
به عنوان مثال: اگر کارگر ادعا کند که یک سال به کارفرمایی، کارفرمای مورد شکایت کار کرده است و اسناد و مدارک این دوره اشتغال را ارائه کند، اعضای هیات تشخیص از کارفرما درخواست می کنند تا اسناد پرداخت حقوق و دستمزد و مزایای کارگر در این دوره را ارئه نماید. اگر اسناد و مدارک پرداخت حقوق و دستمزد که باید به صورت بانکی باشد، را ارائه نمود، می تواند تبرئه شود. ولی اگر حق بیمه این دوره اشتغال و اسناد پرداختی درست نباشد، هیات تشخیص رای صادر می نماید و رای هیات تشخیص اداره کار به محکومیت کارفرما و برای پرداخت حقوق و دستمزد و مزایای مدت اشتغال خواهد بود.
بدیهی است که در کلیه مراجع قضاوتی و قضایی امر قضاوت و رسیدگی به اختلافات کارگر و کارفرما و سایر افراد به یک مرجع و در یک مرحله انجام نمی پذیرد. همان طور که در دادگاه ها می توان به رای بدوی و تجدیدنظر در مراحل مختلف اعتراض کرد در اداره کار نیز می توان با ثبت اعتراض به رای هیات تشخیص اداره کار، اعتراض و تجدید نظر خواهی به رای هیات تشخیص را خواستار شد.
برای اعتراض به رای هیات تشخیص اداره کار باید هر یک از طرفین نسبت به مواردی که به آن اعتراض دارند دلایل ارائه نمایند و اعتراض خود را بنویسند که به عنوان نمونه اینجانب نسبت به این بند از رای هیات تشخیص به این دلیل اعتراض دارم. اعتراض در اداره کار ثبت می شود و پرونده به مرجع رسیدگی تجدید نظر که همان هیات حل اختلاف است ارجاع داده می شود.
فرم اعتراض به رای هیات تشخیص اداره کار
در آئین دادرسی کار برای ثبت دادخواست بدوی و شکایت اولیه ونیز اعتراض به رای هیات تشخیص فرم های مخصوص فرم اعتراض به رای هیات تشخیص پیش بینی شده است. فرم اعتراض به رای هیات تشخیص به صورت زیر بود که در زمانیکه رسیدگی ها به صورت پرونده های کاغذی و فیزیکی انجام می شد، از این فرم ها در ادارات کار استفاده می شد. ولی اکنون که شکایت های اداره کار در سامانه جامع کار انجام می پذیرد دیگر هیچ فرم کاغذی و پرونده کاغذی در اداره کار و هیات تشخیص و هیات حل اختلاف وجود ندارد.
چنانچه کارگر یا کارفرما به رای هیات تشخیص اعتراض داشته باشد باید وارد حساب کاربری خود در سامانه جامع روابط کار شده و مراحل
۱- پنجره واحد خدمات
۲- پنجره خدمات
۳- دادخواست تجدید نظر خواهی -ثبت دادخواست
را طی نمود و فرم اعتراض به رای هیات تشخیص را تکمیل نمود.
نحوه اعتراض به رای هیات تشخیص اداره کار
همان طور که در قسمتهای قبلی اشاره شد اعتراض به رای هیات تشخیص با ثبت اعتراض در فرم اعتراض به رای هیات تشخیص بود که اکنون با اینترنتی شدن شکایت در اداره کار این فرمهای کاغذی حذف شده و باید اعتراض از طریق سامانه جامع روابط کار ثبت شود.
راهنمای کامل سامانه جامع روابط کار و نحوه ثبت شکایت و اعتراض به رای اداره کار
مهلت ثبت اعتراض به رای هیات تشخیص اداره کار:
طبق ماده ۱۵۹ قانون کار رای هیات های تشخیص پس از ۱۵ روز از تاریخ ابلاغ قطعی و لازم الاجرا است. منظور از ۱۵ روز پس از ابلاغ این است که چون طرف شکایت دو نفر هستند به هر کدام از طرفین وقتی رای ابلاغ شد، تاریخ آن روز برای وی تاریخ ابلاغ محسوب شده و از آن روز فرد ۱۵ روز مهلت اعتراض به رای هیات تشخیص را دارد.
در نحوه شمردن تعداد روزها باید به این نکات توجه شود، که روز ابلاغ و روز شانزدهم جزو این مهلت محسوب نمی شود. یعنی از روز ابلاغ که تمام شد، از فردای آن روز مدت ۱۵ روز سپری شده و روز فردای آن نیز می توان اعتراض به رای هیات تشخیص را ثبت نمود. اگر آخرین روز مهلت اعتراض به روز تعطیل رسمی بیافتد، اعتراض دهنده می تواند فردای آن روز اعتراض خود را ثبت نماید.
لایحه اعتراض به رای هیات تشخیص اداره کار
لایحه اصطلاحا به نوشته ای گفته می شود که طرفین شکایت یا وکیل هر یک از طرفین به صورت متن نوشته تنظیم می کند و همراه یا جدا از دادخواست با عنوان لایحه اعتراض به رای هیات تشخیص اداره کار به مرجع رسیدگی کننده ارائه می نماید.
چنانچه کارگر یا کارفرما بخواهند لایحه اعتراض به رای هیات تشخیص اداره کار ثبت نمایند می توانند لایحه را همراه با ثبت اعتراض و به ضمیمه آن ارائه نمایند. چنانچه پس از ثبت اعتراض به رای هیات تشخیص موارد و مدارکی برای هر یک از طرفین بدست آمد و مشخص شد که نیاز به ارائه به هیات حل اختلاف دارد هر یک از طرفین می توانند طی لایحه اعتراض به رای هیات تشخیص موارد را نوشته و در پرونده درج نمایند.
نمونه اعتراض به رای هیات تشخیص
همانطور که در قسمت های قبلی اشاره شد، در اعتراض به رای هیات تشخیص متن اعتراض به این صورت نوشته می شود که:
۱- موردی از رای هیات تشخیص که نسبت به آن اعتراض داریم را مشخص کرده و به دنبال آن دلایل اعتراض و یا اسناد و مدارک مورد نیاز را ارائه می نمائیم.
۲- چنانچه در رای هیات تشخیص نسبت به مواردی از خواسته ها به صورت نفیا یا اثباتا رای صادر نشده باشد به طور مثال: کارگر در دادخواست بدوی خود معوقات حق مسکن و بن کارگری را خواستار شده باشد، ولی هیات تشخیص نسبت به این موارد چه در رد و چه در اثبات رایی صادر نکرده باشد کارگر یا کارفرما می توانند در متن اعتراض خود این مورد را درج نمایند.
مثال و نمونه اعتراض به رای هیات تشخیص :
کارگری علیه کارفرمای خود به این صورت شکایت کرده است:
موضوع شکایت : اشتغال به مدت یک سال و رد نشدن بیمه و عدم پرداخت بن کارگری و حق مسکن و حق اولاد و پرداخت ناقص حقوق.
اداره کار پس از بررسی مدارک سابقه اشتغال خواهان را احراز و قبول می کند و در رای خود مابه التفاوت حقوق و حق مسکن و بن کارگری و حق بیمه را درج می نماید.
۱-ولی نسبت به حق اولاد رای صادر نکرده است.
۲- از طرفی کارفرما مدارکی را ارائه نموده که حقوق کارگر کامل پرداخت شده است .
در این حالت:
کارگر به این صورت اعتراض خود را ثبت می نماید که در رای هیات بدوی به حق اولاد رای صادر نشده است و خواستار رسیدگی و تجدید نظر در این خصوص هستم و
کارفرما نیز می تواند اعتراض خود را به این صورت ثبت نماید که در رای هیات تشخیص با وجود آنکه اسناد و مدارک واریز حقوق ارائه شده است، هیات تشخیص در بند یک نسبت به پرداخت مجدد حقوق رای صادر کرده است. خواهشمند است نسبت به نقض رای و صدور رای طبق اسناد و مدارک ارائه شده اقدام فرمائید.
سلام شرمنده مزاحم میشم . درخواست کارشناس دادم کارشناس تمام مدارک و شاهدین و بیمه ثبت اسنادی که به دستور کارفرما هرسال امضا میگرفت رو با پرینت بانکی هارو تحویل کارشناس دادم کارشناس من به خواسنه کارفرما روزو ساعتی که کارفرما خواست به محل کار رفت کارگرای اونجا که درحین کار در کارگاه هستن شاهدین کارفرما دانست .من که مدارک فرستادم نه ادعا یا اقرار . نزدیک به دوماه شده هنوز کارشناس نظر ثبت نکرده .مگه یه کارشناس تا حدالامکان چقدر مهلت نظر دادن داره؟ ممنون میشم پاسخ سوالم رو بدید
راستی کارفرما سفید برگه امضا که از من هرسال میگرفت رو عدد نوشته به کارشناس داده درصورتی که مبلغ نوشته شده باا واریزی یکی نیست ادعا داره که دستی پول داده کارفرمایی که صد هزارتومن رو واریز میکرد چطور ادعا داره ۲۰میلیون دستی بهم داده ? خدایا سگتم من
سلام
اسنادی مورد قبول اداره کار است که مبلغ درج شده در متن سند با مبلغ واریزی یکسان باشد.
سلام
در ماده ۹۱ آیین دادرسی کار چنین تعیین شده که تحقیق باید حداکثر ظرف مدت ۱۰ روز از تاریخ صدور قرار تحقیق انجام شود. با توجه به حجم پرونده های موجود در ادارات گاها در چنین زمانی تحقیق و تهیه گزارش به انجام نمی رسد. در هر حال از اداره کار مربوطه پیگیری نمایید.
سلام اعتراض کارفرما بر رای هیات تشخیص رو از کدوم قسمت سایت باید ببینیم تا مطلع بشیم چه اعتراضی زدن؟
سلام
در سامانه جامع روابط کار، به کارپوشه مراجعه و روی تمام ورودی های من کلیک کنید. در لیست باز شده روی گزینه تجدیدنظرخواهی کلیک کنید تا وارد جزئیات آن شود.
سلام خسته نباشید
ببخشید کارفرما به رای هیات تشخیص اعتراض زده و پیامک هم برای من اومده مبنی برا مشاهده در داخل سامانه ولی نگاه میکنم چیزی داخل سامانه نیست میشه کمکم کنید
سلام
به قسمت کارپوشه / تمام ورودی های من مراجعه کنید و روی گزینه تمام ورودی های من کلیک کنید. در لیست باز شده گزینه تجدید نظر خواهی را انتخاب کنید.
سلام کارفرما اعتراض زده .الان نیاز هست ک بنده کاری انجام بدم یا فقط باید منتظر بمونم تا جلسه مجدد تشکیل بشه؟؟؟
سلام
می توانید در سامانه جامع روابط کار متن اعتراض را مشاهده کنید و در صورت نیاز مدارک و دفاعیات برای جلسه رسیدگی آماده کنید.
بنده از کارفرمای خود بابت سنوات پایان خدمت شکایت کردم و هیأت تشخیص رای به نفع من صادر کرد.
اولاً اگر کارفرما درخواست تجدیدنظر کند، چگونه من متوجه میشوم؟
ثانیاً آیا در حین بررسی تجدیدنظر از طرف کارفرما، من میتوانم لایحه دفاعیه تنظیم و ارائه نمایم؟
ثالثاً الآن یک ماه از صدور دادنامه هیأت تشخیص گذشته و به من هیچگونه اطلاع رسانی نشده که کارفرما دادخواست تجدیدنظر داده ولی هنگامی که در سایت جامع روابط کار میخواهم درخواست اجرائیه بدهم، مینویسد که این پرونده در مرحله تجدیدنظر است و من نمیدانم که چگونه لایحه ارائه نمایم؟
لطفاً راهنمایی بفرمائید که چگونه مطلع شوم که کارفرما در کدام قسمت از دادنامه بدوی اعتراض داشته و من چگونه میتوانم در دفاع از حقوق خود و مورد اعتراضی کارفرما لایحه تنظیم و ارائه نمایم؟
سلام
1-در صورت اعتراض تعیین جلسه شده و پیامک برای شما ارسال می شود.
2-بله
3-در صورتی که جلسه تجدید نظر تعیین شود از شما دعوت خواهد شد و می توانید پس از دریافت پیامک لایحه را در سامانه بارگذاری کنید و اصل آن را به جلسه ببرید و به اعضای هیات یا قرائت کنید و یا ارائه دهید.
سلام و عرض ادب یه سوال داشتم اگر در دادگاه تجدید نظر کارفرما اعتراض نزده باشه یا فراموش کرده باشه اعتراض بزند و فقط صحبت های کارگر را گوش کنند چه تصمیمی گرفته می شود؟
سلام
در مرحله تجدیدنظرخواهی صرفا با مواردی که تجدیدنظر خواه مطرح کرده رسیدگی می شود.
سلام ، بنده از بدو ورود به کار به مدت ۴۰ماه بیمه نشده ام ، اما یه مشکلی که هست اینه که حقوقم رو نقدی دریافت می کردیم والان هیچ مدرکی ندارم ، برگه قرارداد دست حسابداری رستوران هستش رای اولیه به هیچ عنوان ورود نکرده به بیمه بنده ، و حکم رو بابت هفت سال بعد از ۴۰ ماه که بیمه شده ام صادر کرده ، چطور میتونم اثبات کنم که ۴۰ ماه بیمه نشده ام
سلام
تنها پیگیری شکایت در اداره کار است و در مراحل رسیدگی پرونده به تحقیق و بازرسی اداره کار ارجاع می شود و ممکن است در این مرحله تایید توسط کارفرما و یا کارکنان وقت و افراد مطلع کمک کننده باشد.
سلام یک نفر داخل دفتر من به عنوان بورسی فعالیت میکرده و بعد رفته اداره کار شکایت کرده که اینجا کار میکرده و اداره کار و تشخیص کار بدون حضور من رای داده من اطلاعی نداشتم الان اجرایی اومده آیا میتوانم داخل دادگاه دستور موقت بگیرم تا دستور دیوان بیاد چون دیوان هم شکایت کردم
سلام
دستور توقیف اجرا برای رای اداره کار باید از طریق دیوان عدالت اداری درخواست شود.
سلام
دراردیبهشت ماه یکی از پرسنل بابت معوقه حقوق و سنوات و طلب مرخصی و بیمه شکایت کرده بود که در روز جلسه با ارایه مستندات کلا باطل شد. ابتدای شهریور ماه مجددا یه برگه اومد که شکایت شده و به سایت مراجعه کنید. ولی هیچی ثبت نشده بود و شماره دادنامه کاغذی توی سامانه نبود و با شماره دادنامه های قبلی هم متفاوت بود اواخر شهریور مجددا دعوتنامه اومد وچون بازم هیچی ثبت نشده بود حضوری مراجعه کردم و گفتن هیچی نیست و پرونده بازی ندارید. تا ۹ مهر ماه که توی سامانه حکم هیات تشخیص صادر شده و هیچ گونه سوابقی از اطلاع رسانی های قبلی نیست.
الان تکلیف چیه یا باید اعتراض کنم ویا جریمه رو پرداخت کنم ؟ امکانش هست که تبانی شده باشه و تا اینجا اطلاع رسانی نکرده باشن؟
سلام
پول به حساب کارگر واریز شده ولی داخل رسید اینترنتی قسمت بابت چیزی وارد نشده است آیا مورد قبول میباشد.
سلام
برای اثبات سند واریز بانکی مبلغ واریز شده به حساب مقصد (کارگر) و مبلغ آن مهم است. کارفرما علاوه بر سند بانکی مبنی بر پرداخت مبلغ، باید سندی داشته باشد که نشان دهد این مبلغ از چه بابت بوده است. اسنادی مانند قرارداد کار و فیش حقوق که ریز حقوق و مزایا در آن درج شده کمک کننده هستند.
سلام
پول ها به حساب کارگر واریز شده بابت حقوق-عیدی-سنوات -ولی در رسید بانکی درقسمت بابت چیزی وارد نکرده ایم آیا این رسیدها مورد قبول میباشد.
سلام
برای اثبات سند واریز بانکی مبلغ واریز شده به حساب مقصد (کارگر) و مبلغ آن مهم است. کارفرما علاوه بر سند بانکی مبنی بر پرداخت مبلغ، باید سندی داشته باشد که نشان دهد این مبلغ از چه بابت بوده است. اسنادی مانند قرارداد کار و فیش حقوق که ریز حقوق و مزایا در آن درج شده کمک کننده هستند.
سلام،
من درخواست تجدیدنظر ثبت کردم تقریبا ۲۰ روزی میشه، ولی هنوز تو سامانه کار میزنه در حال ثبت، درصورتی ک همون روزی که درخواست ثبت کردم برام پیام اومد که درخواست ثبت شد
میشه راهنماییم کنید
ممنون
منم جواب همینو میخوام بدونم
سلام
تاریخ ابلاغ شما و طرف دعوی شما ممکن است یکسان نباشد و رای طرف مقابل چند روز بعد از شما به وی ابلاغ شده باشد. در این حالت اداره کار تا زمان اتمام شدن مهلت اعتراض هر دو طرف دعوی منتظر می ماند.
ایا امکان ویرایش متن در تجدید نظر خواهی هست
سلام
در سامانه خیر ولی در جلسه اول رسیدگی می توانید خواسته خود را افزایش یا کاهش دهید.
سلام
من شماره تماس و شماره ملی کارفرما رو ندارم فقط شماره دونفر اعضای شرکت رو دارم شماره کسی که واریز حقوق من رو انجام میداد
صبح رفتم خدمات قضایی ازم شماره تماس و ملی کارفرما رو خواست چون نداشتم حکم رو ثبت نکردن چکار باید بکنم
سلام
اگه کارفرما به دیوان اداری درخواست تجدید نظر یا اعتراضی به حکم صادره اداره کار کرده باشه چطور متوجهش میشم؟ آیا در سایت اداره و در پروفایل من ثبت میشه؟ اگه نه کجا پیگیری کنم .
رفتم اجرای احکام حکم رو گرفتم فرستادن خدمات قضایی اونجا بهم گفتن فرم درخواست تجدید نظر یا اعتراض کارفرما اگه هست باید بدید تا با هم ثبت کنیم راهنمایی کنید ممنون
سلام
در دیوان کارفرما علیه کارگر شکایت نمی کنه بلکه علیه اداره کار شکایت می کنه و کارگر متوجه این موضوع نخواهد شد.
اگر دیوان عدالت اداری رای رو نقض کنه در اداره کار دوباره رسیدگی می شه و اون موقع دعوت به جلسه خواهید شد.
سلام
کارفرما درجلسه اول حاضر نشده و درسامانه اداره کارهم ثبت نام نکرده و حالا رای صادر شده اگه تا ۱۵روزاعتراض نکنه چیکارکنم؟
سلام
عدم حضور هریک از اصحاب دعوا مانع رسیدگی نمیشه ،در صورت ثبت نام از طریق کافی نت اداره کار توسط متصدی اداره کار اطلاعات کارفرمای شما که شما بهشون دادین رو قطعا در سیستم ثبت کرده و بصورت فیزیکی به آدرسشون ارسال و ابلاغ انجام میشه و در صورتی که رای به ضررشون هم صادر شده باشه از تاریخ ابلاغ ظرف مدت ۱۵ روز فرصت اعتراض دارن. در صورت عدم اعتراض ، رای قطعی و لازم الاجرا و از طریق اجرای احکام دادگستری تقاضای اجرای حکم نمایید .
با سلام اینجانب از کارفرمای خویش کایت کردم منجر به سازش شد که قرار براین بیمه و مبلغی پرداخت کنن ولی حالا اعتراض دادن نتیجه اعتراض بنظرتون چی میتونه باشه ممنونم میشم پاسخ بدین
سلام – تگر کارفرما یا نماینده کارفرما در هیات تشخیص حضور نداشته باشند چه اتفاقی میفتد؟؟ و چرا رای هیات تشخیص که عملا هیات نبود و فقط یک نفر حضور داشت کاسه داغتر از آش بود؟؟ مشکل من با کار فرما فقظ سر میزان حقوق بود و حال آنکه در دادنامه نه تنها به مدارکم توجهی نشده بلکه دو ماه هم از کارکرد من توسط هیات یک نفره تشخیص کم شده – خودم همان روز حس کردم که قبل از شروع جلسه فردی داخل اتاق هیات یک نفره تشخیص شد که احتمال دادم سبیل مسیول مربوطه را چرب کرده . خواهشمندم نظر خود را بفرمایید . با احترام
سلام
جلسات هیات تشخیص با ۳ نفر تشکیل می شود ولی حضور کارفرما یا نماینده وی مانع رسیدگی نیست.
تا بوده همین بوده منم هیاتم کلا یک نفر بود اونم نماینهده کارفرما بود برای هیات حل اختلاف هم همه به من حمله می کردند بعد از دوسال رای دیوان شده ب نفع اون چرا چون پول داده خریدشون و من مدرکی ندارم که حرفامو ثابت کنم
سلام،آره درسته، هیچ نظارتی نیست، من ۳سال نه عیدی نه سنوات ونه بن کارگری و حق مسکن گرفتم، شکایت کردم هیئت تشخیص ۲نفره نماینده کارفرما و نماینده اداره کار رای شون ۹میلیون بود به نفع من بود، در صورتی که عملا حق و حقوق من حداقل ۳۰میلیون میشد، الانم تجدید نظر زدم
باسلام. مهلت اعتراض به رای ادره کارتموم شده چکارکنم که اعتراض بزنم؟لطفاراهنمایی کنید
سلام
اگر زمان ۱۵ روز اعتراض به رای هیات تشخیص سپری شده باشد می توانید تا ۳ ماه در دیوان عدالت اداری شکایت کنید.
سلام
متاسفانه در تاریخ مذکور در محل کار حضور داشتم و از مرخصی نتوانستم استفاده کنم و رای صادر شده آیا میتوانم با توجه به اینکه کلا حضور نداشتم نسبت به رای صادره اعتراض کنم و تقاضای جلسه هیات تشخیص داشته باشم؟ با تشکر از شما.
با درود کارفرما هستم خواهان به جای دادن آدرس شرکت ، آدرس مدیرعمل را به اداره کار داده و دعوت به جلسه ای هم ابلاغ نشده کد هم نداریم . جلسه هیات تشخیص برگزار و رای صادر میشه . نه دعوتنامه در حساب ما در سایت آمده نه دادنامه . برای اعتراض بدون کد ابلاغیه چه کنیم؟ با سپاس
سلام
ابتدا در سامانه احراز هویت شوید و حضوری به اداره مراجعه کنید و دعوتنامه و یا سایر ابلاغیه ها را بگیرید