جدول تصاعدی مزد 1401 حقوق قانون کار/مزد بر اساس سابقه کار

جدول تصاعدی مزد 1401 و حقوق بر اساس سابقه کار
جدول تصاعدی مزد 1401 و حقوق بر اساس سابقه کار

جدول تصاعدی مزد 1401 که می توان آن را جدول تصاعدی حقوق 1401 نیز عنوان کرد جدولی است که در آن مزد کارگران بر اساس سابقه کار در کارگاه محاسبه شده است. علت وجود تفاوت در مزد و حقوق کارگران با سابقه کار مختلف این است که در بخشنامه‌های مزد هر سال، کارفرما مکلف شده علاوه بر حداقل مزد مبلغی را به عنوان مزد پایه (پایه سنوات – مزد سنوات) را نیز به کارگران پرداخت نماید. پرداخت پایه سنوات در سال اول الزامی نیست ولی از ابتدای سال دوم کار پرداخت پایه سنوات الزامی است. در ابتدای سال سوم کار پایه سنوات سال دوم به اندازه درصد افزایش مزد سایر سطوح مزدی افزایش پیدا کرده و با پایه سنوات سال سوم جمع می‌شود. بنابراین پایه سنوات کارگران با افزایش سابقه کار روی هم انباشته می شود.

بنابراین پایه سنوات تجمیعی کارگری که 5 سال سابقه کار در کارگاه دارد از کارگری که 3 سال سابقه کار دارد بیشتر است.

در مقاله قبلی جزئیات افزایش حقوق کارگران و جدول حقوق و دستمزد 1401 کارگران قانون کار ارائه شده است که برخی از ارقام داخل این مقاله از جدول حقوق و دستمزد استفاده شده است.

محاسبه آنلاین جدول تصاعدی مزد (محاسبه آنلاین پایه سنوات تجمیعی 1401)

در انتهای مقاله در انتهای مقاله جدول آنلاین محاسبه پایه سنوات تجمیعی 1401 یا همان محاسبه آنلاین جدول تصاعدی مزد 1401 قرار داده شده است.

برای استفاده از جدول تصاعدی مزد 1401 آنلاین کافی است که سال استخدام و اینکه محاسبه پایه سنوات برای قبل از سالروز استخدام است یا نه را انتخاب کرده و پایه سنوات 1401 به صورت آنلاین و آنی نمایش داده می‌شود.

محاسبه آنلاین پایه سنوات تجمیعی (جدول تصاعدی مزد آنلاین 1401)
محاسبه آنلاین پایه سنوات تجمیعی (جدول تصاعدی مزد آنلاین 1401)

چرا جدول تصاعدی مزد 1401؟

پایه سنوات و درصد افزایش مزد و حقوق هر سال رقم متفاوتی است. بنابراین برای محاسبه پایه سنوات و افزایش آن در طول سال‌ها نیاز به دسترسی به تمامی بخشنامه‌های مزد از سال دوم استخدام کارگر تا امروز هست. دو مشکل وجود دارد یک اینکه پیدا کردن و مطالعه و استخراج اطلاعات مورد نیاز از بخشنامه‌های مزد سخت و زمان بر هست و دوم اینکه چون محاسبات تکراری و ریز انجام می‌شود احتمال اشتباه در محاسبات وجود دارد.

از این رو کارتابان جدول تصاعدی مزد 1401 را مثل سال‌های قبل تنظیم کرده است و هر کس به سادگی از روی سال استخدام در کارگاه می‌تواند مزد ثابت و پایه سنوات را بخواند. با استفاده از جدول تصاعدی حقوق 1401 برای محاسبه پایه سنوات تجمیعی نیازی به دسترسی به بخشنامه های مزد و محاسبات وجود ندارد.

چگونه مزد را از روی جدول تصاعدی به دست آوریم؟

در جدول تصاعدی مزد یک سطر در بالای جدول و یک ستون در کنار سمت چپ وجود دارد. در سطر بالایی سال استخدام و در سطر کناری سالی که می خواهیم مزد را محاسبه کنیم درج شده است.

محل تلاقی سال استخدام و سالی که می خواهیم مزد ثابت را محاسبه کنیم مزد ثابت کارگر خواهد بود.

نکته مهمی که وجود دارد این است که رقم مزد ثابت و پایه سنوات تجمیعی کارگر قبل و بعد از روز استخدام متفاوت است. برای این مورد دو حالت در نظر گرفته می شود:

1-زمان بعد از روز استخدام : در این حالت عددی که داخل جدول تصاعدی مزد 1401 نوشته شده است مزد ثابت کارگر است.

2-زمان قبل از روز استخدام:چون پایه سنوات سال جدید در تکمیل هر سال سابقه کار تعلق می‌گیرد بنابراین تا فرا رسیدن روز استخدام پایه سنوات سال جدید به کارگر پرداخت نمی‌شود. تا این روز پایه سنوات سال های گذشته که به میزان درصد افزایش سایر سطوح مزدی افزایش یافته پرداخت می‌شود.

نحوه محاسبه مزد ثابت و پایه سنوات تجمیعی کارگر قبل از فرا رسیدن روز استخدام در جدول تصاعدی حقوق کافی است ابتدا رقم زیر سال استخدام برداشته شده و سپس پایه سنوات امسال از رقم داخل جدول کسر شود.

مثال محاسبه مزد ثابت و پایه سنوات تجمیعی از روی جدول تصاعدی مزد

برای محل مثال‌های جدول تصاعدی مزد ابتدا جداول تصاعدی در زیر مثال‌ها را ببینید. مثال ها با ارقام داخل جدول حل شده اند.

مثال 1 : کارگری در تاریخ 1 فروردین 1393 استخدام شده است. مزد ثابت، پایه سنوات تجمیعی این کارگر در طول سال 1401 چقدر خواهد بود؟

مزد ثابت جدول تصاعدی مزد = حداقل مزد سال + پایه سنوات تجمیعی

در سطر سال 1401 از جدول تصاعدی مزد رقم زیر سال 93 مبلغ 1.772.872 ریال درج شده است. بنابراین مزد ثابت این کارگر در طول سال 1401 روزانه مبلغ 1.772.872 ریال خواهد بود.

حداقل مزد سال 1401 روزانه مبلغ 1.393.250 ریال است. بنابراین مبلغ پایه سنوات تجمیعی این کارگر به صورت زیر به دست می‌آید:

1.772.872 = 1.393.250 + پایه سنوات تجمیعی

پایه سنوات تجمیعی = 1.393.250 – 1.772.872 = 379.622 ریال

بنابراین پایه سنوات تجمیعی این کارگر در طول سال روزانه مبلغ 379.622 ریال خواهد بود.

مثال2 : کارگری در تاریخ 1 مرداد 1393 استخدام شده است. مزد ثابت، پایه سنوات تجمیعی این کارگر در طول سال 1401 چقدر خواهد بود؟

مبلغ پایه سنوات تجمیعی و به تبع آن مزد ثابت این کارگر تا آخر تیر 1401 بدون پایه سنوات 1401 و از 1 مرداد به بعد همراه با پایه سنوات سال 1401 خواهد بود.

الف:مزد ثابت و پایه سنوات تجمیعی از 1 مرداد به بعد عین مثال 1 خواهد بود.

ب:مزد ثابت و پایه سنوات تجمیعی تا آخر تیر همان ارقام مثال 1 با کسر پایه سنوات سال 1401 خواهد بود. پایه سنوات سال 1401 روزانه مبلغ 70.000 ریال تعیین شده است.

مزد ثابت تا آخر تیر = پایه سنوات 1401 – مزد به دست آمده از جدول تصاعدی مزد در مثال 1

مزد ثابت تا آخر تیر = 1.702.870 = 70.000 – 1.772.872

پایه سنوات تجمعی تا آخر تیر = پایه سنوات 1401 –  مزد ثابت تا آخر تیر

309.662 = 70.000 – 1.702.870

آموزش ویدیویی استفاده از جدول تصاعدی مزد را ببینید

آموزش پایه سنوات تجمیعی و جدول تصاعدی مزد
آموزش پایه سنوات تجمیعی و جدول تصاعدی مزد

جدول تصاعدی مزد 1401 کارگران 11 ساله

با توجه به اینکه از بخشنامه مزد 92 پرداخت پایه سنوات تجمیعی به کارگرانی که سنوات خود را در آخر قرارداد کار تسویه کرده‌اند الزامی شده است لذا جدول تصاعدی حقوق کارگران نیز به صورت 11 ساله و 30 ساله تنظیم شده است.

جدول تصاعدی مزد 1401 قانون کار 10 ساله
جدول تصاعدی مزد 1401 قانون کار 10 ساله

جدول تصاعدی مزد 1401 کارگران 30 ساله

کارگران با قرارداد کار دائم و کارگران با قرارداد کار موقت که در پایان قرارداد کار سنوات (پایانکار) خود را تسویه نکرده باشند از ابتدای استخدام مشمول محاسبه پایه سنوات تجمیعی هستند. کارگران با قرارداد کار موقت که در در پایان هر قرارداد کار سنوات خود را تسویه کرده باشند برای محاسبه پایه سنوات از جدول تصاعدی مزد، باید سال استخدام را 1391 در نظر بگیرند.

جدول تصاعدی مزد 1401 کارگران 30 ساله
جدول تصاعدی مزد 1401 کارگران 30 ساله

دانلود جدول تصاعدی مزد

به دلیل اینکه تصاویر در هنگام چاپ ممکن است کیفیت خوانایی لازم را نداشته باشند لذا دانلود جدول تصاعدی مزد 1401 در ورژن‌های 11 و 30 ساله با فرمت PDF در نظر گرفته شده است.

برای دانلود جدول تصاعدی مزد 1401 روی دکمه‌های زیر کلیک کنید.

سوالات متداول جدول تصاعدی مزد

مطالب مرتبط زیر را نیز بخوانید

نوشته های مشابه

43 دیدگاه

  1. باسلام
    بنده کارگر ۱۵ساله شهرداری هستم قراردادی با دو فرزند با حقوق ماهیانه ۷.۲۰۰.۰۰۰ آیا حقوقم درسته؟ ممنون

    1. باسلام
      اگر دارای طبقه بندی مشاغل باشید تایید درست و یا اشتباه بودن حقوق شما امکان ندارد به این دلیل که طبقه بندی مشاغل در هر کارگاه متفاوت است و مزد متفاوت از بخشنامه اعلامی قانون کار خواهد بود.

  2. با سلام
    من مدت 18 سال سابقه کار دارم و تقریبا هر 4 یا 5 سال شغلم تغییر کرده در حال حاضر 4 سال هست که در یک شرکت دیگر مشغول هستم آیا پایه سنوات من طبق سابقه افزایش می‌یابد یا آخرین جایی که در آن مشغول بوده‌ام و چه میزان به من تعلق می‌گیرد؟

    1. سلام
      پایه سنوات براساس سال استخدام در آخرین کارگاه لحاظ می‎‌شود و و با فرض استخدام شما در سال 97، پایه سنوات شما برابر است با 239,015 ریال روزانه.

  3. سلام
    من جوشکار از اول سال ۱۴۰۱ تا پایان سال که کار کنم سنوات آخر سالم چقد میشه؟
    پایه حقوقم داخل قرار داد۱۳۵۰۰۰۰۰ هست
    عیدی هم بیزحمت محاسبه کنید
    سپاسگذارم

  4. با سلام و خسته نباشید آیا پایه سنوات به کارگرانی که قراداد سالیانه دارند دریک کارگاه با پیمانکاران که سالیانه تعویض میگردند در همان کارگاه تعلق میگرد

  5. سلام درود من فروشنده عمده فروشی پوشاک هستم هرروز به جز جمعه‌ها از ساعت ۹ صبح تا ۸ شب سره کار هستم از سال ۹۴ هم سابقه کار دارم متاهل هستم با یک فرزند حقوق ماهانه بنده چقدر باید باشه

    1. سلام
      بنده از سال 93 توی یه شرکتی کار میکنم، تازگیا در مورد حقوق پایه با مدیرانم صحبت کردم و گفتم که پایه سنواتم کمه، روزی هفت هزار تومان به من میدن، گفتن دادن پایه حقوق بالا طبق سابقه اختیاریه! آیا درسته؟

  6. سلام منم فروشنده عمده فروشی پوشاک هستم هرروز به جز جمعه‌ها از ساعت ۹ صبح تا ۸ شب سره کار هستم از سال ۹۴ هم سابقه کار دارم متاهل هستم با یک فرزند حقوق ماهانه بنده چقدر باید باشه

  7. با سلام و احترام
    جدول تصاعدی مزد برای کارگر با گروه شغلی بالاتر از یک (1) چگونه محاسبه می شود؟
    با تشکر

  8. سلام ،شخصی که در مرداد ماه سال ۱۳۹۹مشغول به کار شده،افرایش پایه سنوات از ابتدای سال ۱۴۰۱براش لحاظ میشه یا از ابتدای مرداد۱۴۰۱؟

  9. سابقه اینجانب ازسال ۹۳ تا ۱۴۰۱ به مدت ۶ سال بوده و به جهت امدن ویروس کرونا بنده را به مدت این زمان کرونا بیکار کردن و هیچگونه بیمه بیکاری هم به من تعلق نگرفت

  10. سلام.من در یک کارگاه از سال ۱۳۹۴ تا ۱۴۰۰ کار کردم .به مدت یک سال و دو ماه در ان کارگاه نبودم.از ماه پیش دوباره در ان کارکاه مشغول به کار شدم.اما پایه حقوقم دوباره مانند یک نفر که تازه وارد ان کارگاه شده رسیده.ایا امکان داره حقوقم مانند همکارانم که از سال ۹۴ وارد شرکت شده اند بشه؟
    ا‌گه کارفرما قبول کنه چی؟

  11. سلام کارگری که پایه سنوات هرساله را گرفته و حق سنوات را پایان هرساله تسویه کرده دوباره پایه سنوات های سالهای گذشته را باید بگیره یعنی از سال 93استخدام شدم و هیچ گونه طلبی ندارم دوباره همه پایه سنوات های سالهاقبل باید بگیرم

    1. سلام
      پایه سنوات از سال دوم اشتغال به بعد باید به صورت تجمیعی فارغ از اینکه سنوات سال های گذشته پرداخت شده یا نه باید پرداخت شود.

  12. سلام وقت بخیر. من در سال 1384 در یک شرکت استخدام شدم و سال 1392 به شرکت جدید آمدم. امکان دارد راهنمایی بفرمایید الان بنده باید سال استخدامم را سال 84 شرکت قبلی که الان دیگر آنجا نیستم انتخاب کنم یا سال 1392؟
    یک دنیا ممنون

  13. سلام
    بر اساس جدول تصاعدی کسی که سال 95 استخدام شده است حقوق روزانه‌اش 1713084 هزار ریال می‌شود. آیا در قرارداد آیتم جداگانه بعنوان پایه سنوات به آن تعلق می‌گیرد یا نه؟

    1. سلام
      مبالغ داخل جدول تصاعدی مزد مجموع مزد شغل و پایه سنوات است. برای تفکیک این دو از هم کافی است از رقم داخل جدول تصاعدی مزد حداقل مزد امسال 1393250 کسر شود تا مبلغ پایه سنوات به دست آید.

  14. با سلام خسته نباشید
    کسی که سال استخدامش دهه 79 یا 85 می باشد چجوری محاسبه می شود ؟
    شما برای محاسبه دهه نود گذاشتید
    با سپاس فراوان

    1. سلام وقت بخیر من در یک کارگاه قبل از خدمت وبعد خدمت سربازی تا الان به مدت 8سال سابقه از سال 92شروع به کار نمودم
      پایه سنواتی که بعد یک سال سابقه کار بهت تعلق میگیره الان من با هشت سال سابقه آیا پایه سنواتی واضافه کار و پایه حقوق من نباید زیاد بشه هیچ تغیری نکرده
      ممنون ‌میشم بهم بگید اگه زیاد میشه چقدرمیشه

      1. با سلام
        پای سنوات به کارگران با سابقه بیش از یکسال، به نسبت سابقه کار تعلق میگیرد. چون پایه سنوات جز مزد تلقی میشود بنابراین باید در محاسبه اضافه کاری و سایر مزایایی به تبع شغل باید محاسبه شود.

  15. سلام
    آیا کسی که سال 97/01/01 استخدام شده و مبلغ پایه سنواتش 239,015 محاسبه شده . باز باید مبلغ 70000 پایه سنوات 1401 به آن اضافه شود یا در مبلغ 239,015 محاسبه شده ؟

  16. با سلام
    آیا مبلغ اضافه پرداخت ماهیانه معادل ۱۷۱،۷۲۲ ریال برای یک روز باید به مزد روزانه در جدول تصاعدی اضافه گردد؟

    1. سلام
      این رقم در محاسبه افزایش مزد سایر سطوح مزدی 1401 بکار می رود. اگر از جدول تصاعدی مزد 1401 استفاده کنید نیازی به استفاده از این رقم نیست.

    1. سلام
      پایه سنوات کارگرانی که از 91 و قبل از آن استخدام شده اند بستگی به این دارد که آیا قبل از 91 قرارداد کار کتبی مدت موقت بوده و در پایان قرارداد کار سنوات کارگر پرداخت و تسویه شده است یا نه؟
      اگر قرارداد کار دائمی است و یا سنوات پایان قرارداد کار موقت پرداخت نشده است پایه سنوات این کارگران طبق جدول تصاعدی مزد 1401 و سال استخدام واقعی است.
      در صورتی که در پایان هر قرارداد کار موقت سنوات کارگران پرداخت شده است و سال استخدام 91 و قبل از آن باشد، در این حالت در جدول تصاعدی مزد رقم زیر سال 91 به عنوان مزد ثابت و محاسبه پایه سنوات در نظر گرفته می شود.

  17. استاد فقط یه سوال داشتم من مشکلم اینه که پایه سنوات تجمیعی در فرمول زیر همون 379.622 خودش چجوری بدست اومده ریزشو میخام
    پایه سنوات تجمیعی = ۱.۳۹۳.۲۵۰ – ۱.۷۷۲.۸۷۲ = ۳۷۹.۶۲۲

    1. سلام
      این از محاسبه سال به سال پایه سنوات ها و افزایش مزد طبقه بخشنامه های مزد بدست اومده…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
تسویه حساب کارکنان
فیش حقوقی بساز
قرارداد کار ببند
مشاوره بگیر